ΑΡΧΙΚΗ  |  ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Αρχική > Εκθέσεις > Καλοκαιρινές Εκθέσεις
  Καλοκαιρινές Εκθέσεις
 
 

Προκειμένου να διευρύνει τον εκπαιδευτικό του ρόλο, το Μουσείο οργανώνει από το 1989 καλοκαιρινές θεματικές εκθέσεις που πλαισιώνονται από εκπαιδευτικό πρόγραμμα και εικαστικά εργαστήρια για παιδιά.

Οι καλοκαιρινές εκθέσεις παρουσιάζονται το καλοκαίρι. Αρχικά φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια στεγάζονται στο Ευδόξιο Πνευματικού Κέντρο που ανήκει στο Δήμο και προβάλλονται στην ετήσια δραστηριότητα «Φιλιππίδεια» που οργανώνει κάθε καλοκαίρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘ Γρηγόριος Κωνσταντάς ’. 

Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί  οι εκθέσεις: Η προστασία του περιβάλλοντος Το τρενάκι του Πηλίου Οι Μηλιές του χθες, Το παιδί και το παιχνίδι, Το παιχνίδι σε διάφορα μέρη του κόσμου, Το έργο της UNICEF, Ο λαϊκός ζωγράφος Θεόφιλος, Αργοναυτική Εκστρατεία, Ο Κένταυρος Χείρων.

 

* Τα πνευματικά δικαιώματα του εκθεσιακού υλικού ανήκουν στην Διευθύντρια που είχε την ευθύνη για την μελέτη και τον σχεδιασμό του. Με το τέλος της κάθε έκθεσης το εκθεσιακό υλικό παραμένει στα αρχεία του Μουσείου. Μελλοντικά προβλέπεται να οργανωθεί η δυνατότητα δανεισμού.

 
Τελευταία Νέα
2/4/2014
Προγραμματισμός εκδηλώσεων από Μάρτιο έως Δεκέμβριο 2014

21/12/2013
Σημαντικές δραστηριότητες κατά το 31ο έτος λειτουργίας

2/10/2013
Το Μουσείο Μηλεών Πηλίου ΚΑΙ στο facebook

© 2013 ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΗΛΕΩΝ ΠΗΛΙΟΥ
created by clevermedia.gr